Katalogpost

  • Logga in för att låna
422906
Den friska maten för hela familjen [Elektronisk resurs] : kostronauterna visar vägen till en piggare vardag med naturlg mat, mindre socker och mer näring.
Omslagsbild
Av: Owe, Sandra, 1978-
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Hylla: Qcab/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Lava
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Välkommen till en hälsosam vardag med naturlig mat, mindre socker och mer näring! Den här boken är en lustfylld, lekfull, pedagogisk och smart inkörsport till en hälsorevolution i familjen! Du får två böcker i en om det förändringsarbete du enkelt kan göra. Nyckeln är att man behöver förstå VARFÖR man gör förändringen. Som förälder får du lära dig grunderna till hälsa och kost i ett enkelt format. Boken är vändbar och i en egen del får barnen samma budskap, där fyra glada figurer, kostronauterna, leder dem genom ett antal barnanpassade berättelser där vi får lära känna Lip, Amin, Vimi och Glu som visar barnen vägen till en hälsosam vardag. Recepten i boken är enkla och går att laga på under 30 minuter! Välj bland nyttigare varianter på frukost, lunch och middag. Vad sägs om t ex äggagegga, en variant på formfranska, nattbakad kyckling, fiskbiffar, pizza, kebabspett och förslag på alternativ till pasta och pommes frites. Till efterrätt kan du välja på fruktrullar, chokladmousse eller varför inte testa snöbollar? De flesta hälsobudskapen förmedlas idag till föräldrar. Med Den friska maten för hela familjen vill Sandra Owe möta barnen utifrån deras perspektiv och lita på deras förmåga att ta till sig information och lära nytt. Därför finns också plats för egna anteckningar och noteringar i boken, på så sätt bjuds barnen in till ett interaktivt förhållningssätt till maten! För det är ju en sak att bestämma sig för att man vill få till en förändring, men en helt annan att få med sig även barnen på tåget. Och just få dem att förstå varför! Sandra Owe är licensierad kostrådgivare vid Paleo Institute och driver sedan ett par år tillbaka den uppskattade familjebloggen familygood.se. I sitt hälsokoncept ger hon rådgivning, utbildning och förändringsledning under konceptet Nourish Now. Sandra gör även hälsoresor med fokus på läkande mat och en hållbar syn på hälsa och tränin.

Recensioner från läsare:

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

315705
Av: Swanberg, Åsa
390061
Av: Davidsson, Ulrika
389965
Av: Nordin, Martin
389967
Av: Palmcrantz Aziz, Erica
376125
Av: Lauritzson, Ola
379771
Av: Lundgren, Jonas
391919
Av: Kaspersen, Kristin
369633
Av: Båtmästar, Malin
354385
Av: Davidsson, Ulrika
400037
Av: Essen, Eleonora von
394259
Av: Lindström Hälvä, Tiina
392067
Av: Taylor, Tareq
397609
Av: Jonsson, Bitten
396915
Av: Karmel, Annabel

Språk

Om författaren

Loading...

Taggar

Nynäshamns bibliotek

Ösmo bibliotek

Sorunda bibliotek

Höstens aktiviteter på Sorunda bibliotek (pdf) 

Kulturbussen

Turlista höstterminen 2019