Katalogpost

  • Logga in för att låna
422086
Familjehacks. [Elektronisk resurs] [Elektronisk resurs] : tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv / Katarina Byström.
Omslagsbild
Av: Byström, Katarina
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Hylla: Dofa/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Hoi förlag
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Vad gör du som förälder när ett monster lurar under sängen, syskonen bråkar eller det har blivit dags att planera kalaset? Livet med barn är fyllt med oväntade utmaningar - men också med massor av glädje.Familjehacks - tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjeliv är som en peppande och påhittig föräldrakompis. Boken är fullmatad med smarta tips och lekfulla lösningar som hjälper dig att navigera genom den snåriga småbarnsdjungeln, vare sig det gäller snabba hacks på mellanmål eller hur du förbereder familjen på en ny bebis. Författaren Katarina Byström är själv småbarnsförälder, ständigt på jakt efter nya idéer för att skapa en enklare och roligare vardag för familjen. Boken är en inspirerande guide att ha med sig under småbarnsåren och passar så väl föräldrar som mor och farföräldrar och pedagoger. KATARINA BYSTRÖM föddes 1980 och är uppvuxen i Härnösand där hon jobbar som marknadschef på familjeföretaget och driver ett Bed & Breakfast med sin sambo. Tillsammans har de tre barn. På instagramkontot @familjehacks och hemsidan familjehacks.se delar Katarina med sig av sina tips och råd till småbarnsföräldrar.Familjehacks - tips till småbarnsföräldrar för ett enklare familjelivär hennes debut. [Elib].

Recensioner från läsare:

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

424499
Av: Björk, Marie
319800
Av: Olovsson, Ronny
317411
Av: Swanberg, Lena Katarina
378331
Av: Sidenbladh, Erik
315263
Av: Böhm, Tomas
319212
318500
Av: Biärsjö, Kicki
314828
Av: Janouch, Katerina
318841
Av: Melin, Martin
319326
Av: Ekström, Andreas
380407
Av: Stalfelt, Pernilla
316339
Av: Crafoord, Clarence
390057
Av: Herngren, Moa

Språk

Om författaren

Loading...

Taggar

Nynäshamns bibliotek

Ösmo bibliotek

Sorunda bibliotek

Höstens aktiviteter på Sorunda bibliotek (pdf) 

Kulturbussen

Turlista höstterminen 2019