Konsthallen

Just nu i Konsthallen

Solöns konstutskotts medlemslotteri.
Pågår 20/2-5/3 2020.

Solöns konstutskott medlemslotteri

Solöns konstutskotts medlemslotteri.
Pågår 20/2-5/3 2020.

Penslar i burk

För medlemmar i Nynäshamns kommuns personalförening Solöns konstutskott. Utställningen visar de konstverk som konstutskottet köpt in under året. Utställningen är öppen för alla, men observera att endast medlemmar kan delta i utlottningen. 

Konstutskottet består av en styrelse som arbetar aktivt med att köpa in konstverk till konstlotteriet. Konsten lottas sen ut en gång per år bland de som anslutit sig till konstlotteriet. Är du anställd inom Nynäshamns kommun kan du läsa mer om konstlotteriet: Personalföreningen Solöns konstutskott. 

Om Nynäshamns konsthall

Konsthallen ligger i Nynäshamns bibliotek, är ca 160 kvm och ligger en trappa ner i källarplanet. I konsthallen visas olika sorters utställningar – konst av professionella konstnärer och amatörer, vårsalonger och elevutställningar, fotoutställningar, utställningar riktade till barn och mycket mer. Konsthallen används också för annan kulturverksamhet arrangerad av Nynäshamns bibliotek t ex författarbesök, föreläsningar och barnteater med mera. Konsthallen har samma öppettider som biblioteket. Observera att andra tider kan gälla vid helger och sommartid.
Mån 10-19
Tis 10-17
Ons 12-17
Tor 10-19
Fre 10-17
Lör 11-14

 

Att ställa ut i Konsthallen

Är du intresserad av att ställa ut i Konsthallen? Skicka in ditt CV och bilder, med en beskrivning av det du vill ställa ut till emma.palmer@nynashamn.se eller i brev ställt till Nynäshamns konsthall, Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3, 149 81 Nynäshamn.

Språk

Nynäshamns bibliotek

Vårens aktiviteter på Nynäshamns bibliotek (pdf)

Ösmo bibliotek

Sorunda bibliotek

Kulturbussen

Turlistan våren 2020

Besök oss i sociala medier

Nynäshamns kommun