Konsthallen

Just nu i Konsthallen

Konsthallen är stängd för byte av utställning. 

Vernissage Ingrid Rådmark

 

Ingrid Rådmark - skulptur och måleri
16/11 till och med 7/12

Ingrid Rådmark arbetar som bildkonstnär med olika material och tekniker, ofta i serier. Hon sandgjuter metaller, gips och betong, bygger i Ingrid Rådmarks utställningbambu, papper och textil, och syr i plåt. Ingrid återanvänder ofta material, från upphittat skrot till gallrade biblioteksböcker.

Ingrid Rådmark är bosatt på Ekerö, är utbildad bland annat på Konstfack och har en rad separatutställningar bakom sig, t ex på Mors Mössa i Göteborg, Örebro Konsthall och på Norrbottens Museum. I sin hemkommun Ekerö har hon gjort konstverket Vikingarondellen vid Ekerövägen/Älvnäsvägen. Ingrid Rådmark - bokkonst

Läs mer om Ingrid Rådmark genom att klicka på länken.

 Konstverk av Ingrid Rådmark

Om Nynäshamns konsthall

Konsthallen ligger i Nynäshamns bibliotek, är ca 160 kvm och ligger en trappa ner i källarplanet. I konsthallen visas olika sorters utställningar – konst av professionella konstnärer och amatörer, vårsalonger och elevutställningar, fotoutställningar, utställningar riktade till barn och mycket mer. Konsthallen används också för annan kulturverksamhet arrangerad av Nynäshamns bibliotek t ex författarbesök, föreläsningar och barnteater med mera. Konsthallen har samma öppettider som biblioteket.
Mån 10-19
Tis 10-17
Ons 12-17
Tor 10-19
Fre 10-17
Lör 11-14

Att ställa ut i Konsthallen

Är du intresserad av att ställa ut i Konsthallen? Skicka in ditt CV och bilder, med en beskrivning av det du vill ställa ut till emma.palmer@nynashamn.se eller i brev ställt till Nynäshamns konsthall, Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3, 149 81 Nynäshamn.

Språk

Nynäshamns bibliotek

Höstens aktiviteter på Nynäshamns bibliotek (pdf)

Ösmo bibliotek

Sorunda bibliotek

Höstens aktiviteter på Sorunda bibliotek (pdf) 

Kulturbussen

Turlista höstterminen 2019