Hoppa till innehåll
Om Nynäshamns konsthall

Verk från Vårsalongen 2011

Nynäshamns konsthall ligger i anslutning till Nynäshamns bibliotek och har samma öppettider som biblioteket.

I konsthallen visas olika sorters utställningar – konst av professionella konstnärer och amatörer, vårsalonger och elevutställningar, fotoutställningar, utställningar riktade till barn och mycket mer.

Konsthallens öppettider:
Mån-tis 10-19
Ons 12-17
Tor-fre 10-17
Lör 11-14
Sön STÄNGT

Öppettider i samband med helgdagar se vår förstasida.

Konsthallen används också för annan kulturverksamhet arrangerad av Nynäshamns bibliotek t ex författaraftnar, föreläsningar, barnteater, poesi- och novelltävlingar.

svenska svenska English English
Just nu i Konsthallen

Välkommen till vernissage lördag 21 januari kl 11-14. Då öppnar Anders Bäckman och Christel Bäckman sitt utställning med grafik och måleri. 

Vernissage Anders och Christel Bäckman

Anders Bäckman och Christel Bäckman visar grafik och måleri

Vernissage lördag 21 januari kl 11-14.
21/1 – 11/2 2017

Anders BäckmanAnders Bäckman har kandidatexamen i konvergerande "Breakfast" grafik av Anders Bäckmanmedier från Högskolan på Gotland samt examen i Interaktionsdesign från Nackademins Yrkeshögskola. Han har jobbat som grafiker på olika produktionsbolag i Stockholm. Anders arbetar med grafisk illustration genom att skulptera tredimensionella modeller och applicera komplexa material och ljus på dessa. 

 

ChChristel Bäckmanristel Bäckman målar ”lyckokonst” i olja, akryl och Målning av Christel BäckmanEncaustic Art. Hon har konstutbildningar från lärarutbildning i Finland, Konstskolan i Stockholm, Konstfack Barns bildanalys och Bild och Form, 15 års sommarkurser vid Hangö Sommaruniversitet med mera. Christel målar i ateljén i Nynäshamn på heltid sedan 2005. Christel har haft flera konstutställningar varje år runt om i Sverige.

Hjälp
Att ställa ut i Konsthallen

Är du intresserad av att ställa ut i Konsthallen? Skicka in din CV och bilder, med en beskrivning av det du vill ställa ut till emma.palmer@nynashamn.se eller i brev ställt till Nynäshamns konsthall, Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3, 149 81 Nynäshamn.