Artikel

Sök i bibliotekskatalogen

Tecknarworkshop med Mattias Olsson


Mattias Olsson håller i workshopTeckna med illustratören Mattias Olsson! Workshop för barn och ungdomar från 9 år och uppåt.
Lördag 5/10 kl 13-15.30. 

Begränsat antal platser, föranmälan från måndag 23/9 i lånedisken eller på telefon 08-520 683 10. 
Fritt inträde. 

Husets hjärta, bokomslag av Mattias OlssonMattias Olsson är konstnär och barnboksillustratör och bor i Höganäs. Nu kommer han till Nynäshamn på Barnkulturdagen 5/10 för att hålla i en inspirerande workshop i teckning. Mattias Olsson har stor vana att undervisa och lära ut teckning, han är ofta ute och håller konstnärliga workshops för barn och ungdomar i skolor runt om i Sverige.Bokomslag av Mattias Olsson

Mattias Olsson har illustrerat många barn- och ungdomsböcker. T ex serien Mini-Mysterierna av Helena Bross, En biljett till stjärnorna : om rymdskepp och resor till andra planeter av Peter Ekberg och Midnattstid av Benjamin Read & Laura Trinder. I höst är Mattias aktuell med illustrationerna till skräckromanen Husets hjärta med text av Mårten Melin.  

Skiss av Mattias Olsson

Följ Mattias Olssons tecknarprojekt #allatecknar! på Instagram.

Läs mer om Mattias Olsson på hans hemsida, klicka på länken. 

Mattias Olsson kommer att ställa ut i Konsthallen 14 december till och med 25 januari. Läs mer genom att klicka på länken. 

Språk

Sökfasetter

Nynäshamns bibliotek

Vårens aktiviteter på Nynäshamns bibliotek (pdf)

Ösmo bibliotek

Sorunda bibliotek

Kulturbussen

Besök oss i sociala medier

Nynäshamns kommun