Konsthallen

Just nu i Konsthallen

Konsthallen är stängd just nu på grund av det rådande läget kring covid-19. För att minska risk för allmän smittspridning har vårens och sommarens utställningar har ställts in. Vi återkommer med nytt utställningsprogram när omständigheterna tillåter det. 

Bilden nedan är från årets Vårsalong som vi hade i samarbete med Nynäshamns konstförening. 

Bild på tavlor från vårsalongen 2020.

 

Om Nynäshamns konsthall

Konsthallen ligger i Nynäshamns bibliotek, är ca 160 kvm och ligger en trappa ner i källarplanet. I konsthallen visas olika sorters utställningar – konst av professionella konstnärer och amatörer, vårsalonger och elevutställningar, fotoutställningar, utställningar riktade till barn och mycket mer. Konsthallen används också för annan kulturverksamhet arrangerad av Nynäshamns bibliotek t ex författarbesök, föreläsningar och barnteater med mera. Konsthallen har samma öppettider som biblioteket. Observera att andra tider kan gälla vid helger och sommartid.
Mån 10-19
Tis 10-17
Ons 12-17
Tor 10-19
Fre 10-17
Lör 11-14

 

Att ställa ut i Konsthallen

Är du intresserad av att ställa ut i Konsthallen? Skicka in ditt CV och bilder, med en beskrivning av det du vill ställa ut till emma.palmer@nynashamn.se eller i brev ställt till Nynäshamns konsthall, Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3, 149 81 Nynäshamn.

Språk