Konsthallen

Just nu i Konsthallen

Vårsalongen 14/3-3/4. 
Obs att biblioteket och konsthallen har tillfälligt minskade öppettider från och med måndag 23 mars. 

Vårsalongen 2020

Vårsalongen 2020

Hämtning av verken efter utställningens slut.

På grund av det rådande läget med allmän smittspridning av Coronaviruset har vi valt att ändra rutinerna för hämtning av konstverken. Vi har delat upp deltagarna i flera grupper som hämtar sina verk vid olika tillfällen.

Alla deltagarna får eller har fått e-post eller brev hem med tid och datum som gäller just för dig. 

Om du av olika skäl inte kan komma denna tid kommer vi att packa ner ditt/dina verk och ställa undan dem tills du kan hämta dem. Vänligen hör av dig om du redan nu vet att du inte kan, gärna med e-post.

Vid frågar kontakta: Emma Palmér, emma.palmer@nynashamn.se

 

Vernissage lördag mars kl 11-14.

Utställningen pågår 14/3 till och med 3/4 2020.

Ett säkert vårtecken är när Nynäshamns vårsalong öppnar. Som tidigare år är reglerna för att vara med att du är bosatt i Nynäshamns kommun och är över 18 år. Verken som tas emot får vara högst 80x80 cm och du får lämna in högst tre konstverk och minst ett kommer med.

I år har 84 personer lämnat in verk och Konsthallen är full av härliga oljemålningar, akvareller, fotografier, textila konsverk med mera. 

Arr: Nynäshamns konstförening med stöd av Konsthallen. 

Vårsalongen 2020

Om Nynäshamns konsthall

Konsthallen ligger i Nynäshamns bibliotek, är ca 160 kvm och ligger en trappa ner i källarplanet. I konsthallen visas olika sorters utställningar – konst av professionella konstnärer och amatörer, vårsalonger och elevutställningar, fotoutställningar, utställningar riktade till barn och mycket mer. Konsthallen används också för annan kulturverksamhet arrangerad av Nynäshamns bibliotek t ex författarbesök, föreläsningar och barnteater med mera. Konsthallen har samma öppettider som biblioteket. Observera att andra tider kan gälla vid helger och sommartid.
Mån 10-19
Tis 10-17
Ons 12-17
Tor 10-19
Fre 10-17
Lör 11-14

 

Att ställa ut i Konsthallen

Är du intresserad av att ställa ut i Konsthallen? Skicka in ditt CV och bilder, med en beskrivning av det du vill ställa ut till emma.palmer@nynashamn.se eller i brev ställt till Nynäshamns konsthall, Nynäshamns bibliotek, Stadshusplatsen 3, 149 81 Nynäshamn.

Språk

Nynäshamns bibliotek

Vårens aktiviteter på Nynäshamns bibliotek (pdf)

Sorunda bibliotek

Vårens aktiviteter på Sorunda bibliotek (pdf)

Kulturbussen

Turlistan våren 2020

Besök oss i sociala medier

Nynäshamns kommun