Digital översiktskarta över Nynäshamns bibliotek

Hitta lättare vad du söker!

Översiktskarta Nynäshamns bibliotek

För att du skall hitta lättare på biblioteket har vi gjort en digital översiktkarta över biblioteket i Nynäshamn. På den digitala kartan är det utmärkt var de olika avdelningarna ligger som till exempel språk eller facklitteratur. Kartan visar också var du hittar toaletter och datorer med mera.

Att söka i kartan

Man kan söka på signum eller ämnesord i kartan. Letar du exempelvis efter böcker om matlagning, skriv in matlagning och klicka på Jag söker så ser du vart i biblioteket du hittar hyllorna om matlagning.

Till varje signum och utbrytning finns ett litet kort vid sidan av kartan. Klicka på det för att få mer information om avdelningen.

Innanför entrén på Nynäshamns bibliotek står en skärm där du kan använda kartan.