Boken kommer

Boken kommer

Om du inte kan komma till biblioteket, så kan biblioteket komma till dig. För dig som har svårt att ta dig till biblioteket.

Har du svårt att komma till biblioteket? Då kan du få böcker hemskickade till dig gratis med hjälp av Boken kommer. Det är en tjänst för dig som är sjuk en längre tid, rörelsehindrad eller av någon annan anledning inte själv kan komma till biblioteket. Du kan själv välja vilka böcker du vill ha, eller låta oss plocka ihop en låda med böcker som vi tror kan passa dig. För dig som ser dåligt finns böcker med extra stor stil samt talböcker.

Vill du bli Boken kommer-låntagare? Vänd dig till Mattias Winslow på Nynäshamns bibliotek, tel. 520 683 16, eller direkt till Sorunda bibliotek, tel 531 970 38 respektive Ösmo bibliotek, tel. 520 735 52.
E-post: 
mattias.winslow@nynashamn.se  
sorunda.bibliotek@nynashamn.se
osmo.bibliotek@nynashamn.se 

Utökad Boken kommer-service

Vi erbjuder utökad Boken kommer-service till att gälla även de som tillhör riskgrupperna för covid-19. Ring eller maila oss så plockar vi ihop ett bokpaket till dig. Du kan själv välja vilka böcker du vill ha, eller låta oss plocka ihop en låda med böcker som vi tror kan passa dig. Vi kör hem böckerna till dig och lämnar boklådan utanför dörren. Lånetiden är 8 veckor. Detta kommer att ske i mån av personalresurser.  

Intresserad? Kontakta:

Nynäshamns bibliotek, 08-520 683 10 eller biblioteket@nynashamn.se 
Sorunda bibliotek, 08-531 970 38 eller sorunda.bibliotek@nynashamn.se
Ösmo bibliotek, 08-520 735 52 eller osmo.bibliotek@nynashamn.se

Sök

Språk